Reklama
 
Blog | Miroslav Vlcek

Co dal ?

Ono se mi podarilo v jednu dobu se dostat do Zaucniho Oboru Soustruznika Ingotu na Kladenske Poldovce coz se mi velice libilo nebot tam nikde nebylo pridane to odporne slovo ZVLASTNI. Jenze asy tak po peti ci co mesicech ucebni mistr mi zavolal do kancelare kde mi rekl ze mu bylo receno ze coby byvaly absolvent Zvlastni Skoly pro onen program nekvalifikuju no a ze mi bude muset nechtene z programu vyloucit.

Ono bylo pro me velice zatezke pro mne byt motivovan pro praci a pracovni etiku. Moje jak zde rikame workoholick matka svou pracovni etikou mi pripravyla o moznost ji mit. No a deti maji matky v zapotrebi. No a me se v tom zaucnim oboru opravsu libilo a kdyz mi bylo oznamene ze sem ho byl nucen opustit tak sem nevedel jak dal.

=

Nejhorsi na vsem bylo ze mi bylo doporucene se jit prihlasit do Pracovniho Uradu pro Lidi se Vzlastni Pracovni Sxhopnosti.

Reklama

=

Tento pozadavek mi prisel coby kompletni sok a ja zacal verit ze sem byl zaklety tim slovem ZVLASTNI. A tak vuci memu neustalemu cteni dobrodruznych romanu sem se poprve rozhodl o pokus o utek za kopecly.

== = ==

KOPECKAR PROC NE.

== = ==

NO  a tak se mi podarilo premluvit jednoho bratra byvaleho spoluzaka kluka ktery zrovna vysoupil ze Zvlastni Skoly k tomu aby se mnou utekl za hranice. No a oni nas chytily. Nekdy v sedumnacti pred dospelosti sem se opet podaril o utek za hranice ktery mi vsak privedl urcite pozitivni zivotni zmeny.