Reklama
 
Blog | Miroslav Vlcek

Navrat do civilniho zivota.

Ja pred vojnou kdyz sem byl prelozen ze statnich k vojenskym lesum sem si vzal nekolik kursu - proborky a jeden dalsi ne jinem polesi.  No a po celou dobu sem neustale touzil potom se stat Lesnikem procez sem se rozhodl po skonceni vojny po vzoru onoho mladeho koncertniho kitaristy ktery nam byl predstaven Maestro Ivan Kavaciukem si jit udelat normalni devitiletku. Cemuz sem pote po navratu k vojenskym lesum ucinil s podporou naseho Polesnyho.

Na vojne vsak take sem jiz zacal psat basnicky no a po navratu do civilniho zivota v touze po opozitnim pohlavi sem zacal chodit i na tanecni Caje nebot pod stromecky se moc heskejch holek nenalezalo.

=

No a ono to bylo jednou na Cajich v Lidaku v Krocehlavech jedna Kladenska rockova skupina zacala hrat takovou rychlou hudebni improvizaci pri ktere spevak do mikrofonu pouze opakoval – Boli me zub jau jau. Ja se jiz nepamatuji kde a jak se mi do ruky dostalo do ruky pero a papir ? Vspominam si jen ze sem na stole napsal.

Reklama

Boli me zub jau jau co delat mam vdyt nevym jak dal ?

Ja dve krabicky Algeny jiz spolykal zub vsak boli me dal  jau jau.

Ptam se co komu tak spatnyho sem udelal ze zub boli me dal ?

Jay jau

Ja nebyl schopen rozumet proc se mi slova tak rychle a lehko hrnuly do hlavy ?

=

Byl sem si jisty jednim – Textarina se mi oblibila – no a ja se v ni rozhodl pokracovat i presto ze muj zcela prvni zdarily text byl onou skupinou odmitnuty.