Reklama
 
Blog | Miroslav Vlcek

Kratce po vasi tak zvane Velvetove Revoluci.

Ono tomu bylo kratce po vasi tak zvane velvetove revoluci kdyz mi tu jeden znamy Kanadan zacal tvrdit ze u vas sou nejlepsi Bordely Evropy. No ja v me hlave jeho vyrok vzel s neduverou a pricital ho coby post cold war syndrom. Kdyz mi tu jiny Kanadan o neco pozdeji zacal tvrdit to same a navic mi oznamoval ze v Cechach u Nemeckych hranic stoji za prejezdy obrovske cedule ktere lakaji nahymi zenamy Nemecke Turisty do Prazskych Bordelu. Tak sem na obhajobu sve rodne vlasti prohlasil ze my tu v Kanade i pres nezakonou prostituci mame take nescetny pocet Nevestincu. Kdyz sem vsak uzrel prvni propagacni material Ceskych Bordelu tak mi nezbyvalo nic jineho nezly spolknout horkou slynu.

Ja tu kdysy napsal :

We did give women emancipation

but how generous was our deed ?

Reklama

When now we are talking about the

Legal Brothels

so we can put them up

on to their feet?

Ja sem po leta volil Provincne a Federalne New Democratic Party – NDP – Ono je tomu vsak mnoho let co jiz pro ne Provincne nevolim. Posledni nase Privincni volby sem volil pro nasi Marihuana Party. Ja sice osobne marihuanu nekourim a ani k te strane nenalezim avsak radeji dam svuj vote nejakym underdog nezly hipokritickym politikum.

Federalne sem vsak volil verne moji MP od Novych Demokratu protoze sem v ni veril. Nevim jiz vsak zda to bylo vloni ci letos kdy sem ji spatril v televiznich novinach advokovat pro otevreni Zakonych Bordelu. Pro ktere po leta advokuji urcite vrstvy urcite vrstvy nasi spolecnosti. Jeji argument spocival s nasi nadchazejci Zimni Olympiadou.

No my tu mame opet pred Federalnima volbama a ja se zavazal ze kdyz nenajdu na svem volebnim listku zadneho kandidata z Koministicke Strany Kanady tak ze budu volit pro Workless Party nebot je proti memu principu davat svuj vote nejake hipokratce.

PROC NECHCI OPET VOLIT PRO SVOJI MP ?

Protoze podle meho nazoru nasi politikove jsou od statu placeni velke penize aby nas vedly a resily pro nas nase vsechny Socialni problemy. Nehlede na to jak so snadne ci ne? No a nesahaly pro snadne solutions do dark ages.

ONO JE PROBOHA DVACATE PRVNI STOLETI – WHAKE UP PEOPLE !