Reklama
 
Blog | Miroslav Vlcek

Dva protikladne zivoty.

Ja nevim po jak dlouho jako kluk sem touzil potom mit sourozence abych nemusel snaset tak osamele ten muj novy zivot. Casem sem se vsak naucil utikat do sveta snu kde muj zivot byl normalni no a ve kterem sem ja byl uspesnym clenem spolecnosti. No a jelikoz diky moji samote sem mel mnoho prilezitosti zit v onom svem vysnenem svete. Tak po urcitem case sem v nem travil vice casu meho zivota nezly v mem zivote me reality.

Z duvodu meho neustaleho nedostatku spanku a mych uteku do sveta fantasie se muj skolni prospech velice rychle zhorsil. Ze treti do ctvrty tridy se mi podarilo postoupit celkem bez problemu. Kdyz sem vsak pote propadnul poprve ctvrtou tridu tak sem snad byl v nejake vire ze se muj zivot trochu zlepsi pristi rok i s mym prospechem.

Kdyz sem vsak rok nato propadal ctvrtou tridu podruhe tak sem jiz ani nevedel co si myslet. No a z toho duvodu sem radeji utikal do meho druheho sveta po veskerou dobu meho vedomi mysli.

=

Reklama

Predkoncem skolniho roku to byla opet moje babicka ktera se mnou sla k nejake Pedagogicke komisy pred kterou sem byl predvolan a ktera po nejake debate s babickou dospela k nazoru ze by bylo pro me nejlepsi kdyz bych byl prelozen z me Rozdelovske skoly do Oblastni Zvlastni Skoly na Kladno.

JA POMOCNAK ?

Prirozene ze sem nic podobneho slyset nechtel nebot sem si neumel pro sebe predstavit nejakou zazivnou zivotni budoucnost coby  byvaly absolvent Zvlastni  –  Skoly ?

=

Byl sem vsak nedospely no a jednou vabnickou mi dle Pedagogu melo byt ze diky tomu ze Oblastni Zvlastni Skola se nalezala na Kladne nedaleko Kladenskeho namesti tak sem mel mit za moznost zacit chodit po skole k matce do Hotelu na obedy.

No ja bych byl radeji hladovy normalni kluk nezly dobre najezenej POMOCNAK.

=

Byl sem vsak nevzletily no a tak po prazdninach sem zacal chodit chte nechte do Pomocny.